Kom met de trein naar GLOW Eindhoven

De trein brengt je naar hartje binnenstad. Neem de trein naar station Eindhoven want de GLOW route ligt direct buiten station.  
Bent u bezoeker van GLOW en volgt u de route door het station? In- of uitchecken is niet nodig. Alleen treinreizigers moeten in- en uitchecken.

Voordelig met de trein naar GLOW Eindhoven

Voor slechts € 19 ontvang je:
• Een NS-Dagretour vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven
• Een voucher voor een GLOW plattegrond en brochure + 3D bril + gratis consumptie. 

KOOP treinkaartje GLOW

Goed voorbereid op reis

Plan je reis vooraf met de NS Reisplanner. In het weekend is er regelmatig werk aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie. Onderweg plan je je reis op m.ns.nl of met de Reisplanner Xtra app.

Toch met de auto? Dan let op:

PARKEREN NA AFSLUITING BINNENSTAD

In samenwerking met het stadsbestuur is besloten om delen van de binnenstad tijdens GLOW af te sluiten voor verkeer. Voor de bewoners en het bestemmingsverkeer heeft dit mogelijk consequenties voor de bereikbaarheid. De wegen worden iedere dag vanaf 18.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Op kritieke punten worden verkeersregelaars ingezet. Na de sluitingstijd van GLOW worden de wegen weer opengesteld. Vanzelfsprekend blijft het gebied ten alle tijden bereikbaar voor hulpdiensten. Klik op de button hiernaast voor een overzicht van de afsluitingen en de bereikbare parkeergarages.

Reisinformatie Bereikbare Parkeergarages

Wegafsluitingen GLOW 2016

Meer informatie over de algemene bereikbaarheid van Eindhoven vindt u op de site van This is Eindhoven