Sluit mij
Hier volgt het scherm om je te abonneren op updates van evenement organisaties...
 

Forum of light & architecture
8 t/m 15 november 2014

Van 8 tot en met 15 november 2014 staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Thema van de negende editie is ‘Stad in beweging’. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. GLOW is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 520.000 bezoekers.
Klik hier voor meer informatie over het GLOW thema.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe route en projecten voor 2014. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.
  


 
  • VOLG GLOW

  • LIKE GLOW
 

LAATSTE NIEUWS


GLOW 2014 ‘Stad in beweging’ rondleidingen

Groepen en individuen kunnen de lichtkunstroute onder begeleiding van een deskundige GLOW-gids lopen. Hierbij is er een keuze uit een twee uur durende rondleiding door de binnenstad of op Strijp-S. Reserveren is mogelijk van 1 oktober t/m 1 november 2014. Meer informatie over de rondleidingen op www.vvveindhoven.nl of via (040) 29 79 115.

Bedrijven hebben daarnaast nog de optie om te participeren in 'Vrienden van GLOW'. Daarmee steunen zij het evenement en krijgen zij een exclusieve preview, een GLOW-vriendenavond en naamsvermelding in diverse media-uitingen.

 

GLOW Eindhoven 2014

GLOW, internationaal lichtkunstfestival in Eindhoven in de binnenstad en GLOW NEXT op Strijp-S. Van zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 november 2014, iedere avond vanaf 18.30 uur. Vrije toegang.


lees meer