MAP

8. Axioma

Axioma neemt je mee in een visueel schouwspel van punten en lijnen die overgaan in geometrische figuren die het gebouw laten bewegen. In Eindhoven, een stad waar technologie en research centraal staat en geometrie dagelijks wordt toegepast, is dit project dan ook perfect op zijn plek.

Natuurlijk kun je het werk bekijken in 2D, maar wie helemaal ondergedompeld wil worden in de wereld van Diplopia doet er goed aan een 3D bril te kopen. Het kost een beetje, maar je geniet zoveel meer!  Wie voorafgaand aan- of direct na- de projectie de gevel van het Stadhuis bekijkt, ziet het beeld dat behoort bij de stad waar technologie, design en kennis samenkomen.

Met diverse indrukwekkende projecties heeft Onionlab zich voorgaande jaren al bewezen als echte publiekstrekker. Ook dit jaar staat het artiestengezelschap garant voor een 3D spektakelstuk.

Tegenover dit project vindt u het horecaplein met pop-up Bar Restaurant LUCE voor een heerlijk diner of een borrel.

3D brillen zijn te koop op het Stadhuisplein of bij de Eindhoven Brandstore (Stationsplein)

Fotograaf Claus Langer

Onionlab (Spanje)
Onionlab is een multidisciplinaire studio in Barcelona, waarin een aantal designers, engineers en kunstenaars samenwerken.
+

Onionlab (Spanje)

Onionlab is een multidisciplinaire studio in Barcelona (Spanje), waarin een aantal designers, engineers en kunstenaars samenwerken. Ze hebben zich gespecialiseerd in audiovisuele spektakelstukken, maken soms autonoom werk en werken vaak in opdracht van organisaties op het gebied van technologie, design en kunst.

Director: Jordi Pont

Producer: Joel Mestre

Music & Sound design: uunnoo + lko

3D Artist: Mike van der Noordt, Dominic Plaza, Santi Morrison, Andrée Chujutally, Aris Serrallonga.

Dimension 2 artwork by Danny IVan

Onionlab heeft zich gespecialiseerd in audiovisuele spektakelstukken, maken soms autonoom werk en werken vaak in opdracht van organisaties op het gebied van technology, design en kunst.

www.onionlab.com

https://vimeo.com/onionlab

https://www.facebook.com/onionlab

https://twitter.com/Onionlab_

https://www.linkedin.com/company/onionlab

https://www.instagram.com/onionlab_