MAP

24. In een ander Licht

Licht maakt tegenstellingen en contrasten zichtbaar. Toch zie je niet altijd alles op het eerste gezicht en is je eerste indruk niet altijd juist. Het project ‘In een ander licht’, gemaakt door studenten SintLucas, verrast je en zorgt voor nieuwe inzichten. 5 foto’s worden afwisselend met rood en groen beschenen en leveren daardoor een steeds ander beeld op. Dit project laat je anders naar mensen kijken.

GLOW biedt de SintLucas studenten een podium voor hun projecten. Ze krijgen de kans om hun ideeën uit te voeren en te presenteren aan een groot publiek. Dat is een unieke kans. Dit jaar kun je drie door SintLucas studenten ontwikkelde GLOWprojecten vinden op het 18 Septemberplein, De Wal en aan De Zaale op het TU/e-terrein.
Fotograaf Claus Langer

Studenten Sint Lucas
Studenten: Mette Davis, Max Rentmeester, Rutger Broekman, Nick Vonk.
+

Studenten Sint Lucas

SintLucas is met een breed aanbod creatief-technisch-ondernemende opleidingen op VMBO en MBO niveau in Eindhoven en Boxtel dé school voor beroepen in de creatieve industrie. SintLucas is meer dan een school. SintLucas is een creative community. Leerlingen en studenten werken aan hun creatieve ontwikkeling samen met een netwerk van bedrijven, andere scholen en maatschappelijke organisaties. De opleidingen zijn afgestemd op het talent en de ambities van de leerlingen en studenten. Zodat ze niet alleen succesvol zijn tijdens, maar ook na hun opleiding.

www.sintlucas.nl