MAP

26. Intermedia

Elke dag gebruiken mensen technologie om contact met elkaar te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoongesprek, een tekstberichtje of een Skype. Sociale media hebben recentelijk weer hele nieuwe manieren van communicatie mogelijk gemaakt. De technologische schakels die we gebruiken om contact te leggen hebben invloed op onze manier van communiceren en daarmee op ons sociale gedrag. Maar wat is dat voor invloed? En hoe zien we dat terug in ons eigen gedrag? De installatie ‘Intermedia’ onderzoekt de invloed van technologie als schakel in de interactie tussen personen. Communiceer via de beelden die Intermedia maakt van jou en van anderen, en ervaar zelf de invloed van technologie op je sociale gedrag!
Fotograaf Claus Langer

TU/e
Over de makers: Intermedia is gemaakt door TU/e studenten Niek Baltussen, Joren Broekema, Camiel de Bruin, Zeno Kapitein, Daan Meister, Randi Nuij, Maró Postema, Tom van Rooij, Sara Schippers, Arjen van Vastenhoven en Willem Zwagers, onder begeleiding van Mariëlle Aarts, Yvonne de Kort, Roland Schimmel en Philip Ross. Intermedia is een initiatief van het Intelligent Lighting Institute.
+

TU/e

Over de makers:

Intermedia is gemaakt door TU/e studenten Niek Baltussen, Joren Broekema, Camiel de Bruin, Zeno Kapitein, Daan Meister, Randi Nuij, Maró Postema, Tom van Rooij, Sara Schippers, Arjen van Vastenhoven en Willem Zwagers, onder begeleiding van Mariëlle Aarts, Yvonne de Kort, Roland Schimmel en Philip Ross.

Intermedia is een initiatief van het Intelligent Lighting Institute.

www.tue.nl/ili