MAP

7. LED's Talk - afgelast

Helaas is dit project vanwege tegenslagen met de productie en continuïteit komen te vervallen.

Wie kent ze niet van vroeger: de blikken met een touwtje om met elkaar te communiceren. LED’s talk heeft dit stukje nostalgie in een modern jasje gestoken. De onderlinge communicatie tussen de bezoekers wordt zichtbaar gemaakt door sensoren en leds. Hoe langer je met elkaar praat, hoe meer de lichtlijnen naar elkaar toe komen. So, LED’s Talk!

GLOW biedt de SintLucas studenten een podium voor hun projecten. Ze krijgen de kans om hun ideeën uit te voeren en te presenteren aan een groot publiek. Dat is een unieke kans. Dit jaar kun je drie door SintLucas studenten ontwikkelde GLOWprojecten vinden op het 18 Septemberplein, De Wal en aan De Zaale op het TU/e-terrein.

Studenten Sint Lucas
Studenten: Clint van Laarhoven, Aaron Boshoven, Stan Smeets, Pim Roggeband.
+

Studenten Sint Lucas

SintLucas is met een breed aanbod creatief-technisch-ondernemende opleidingen op VMBO en MBO niveau in Eindhoven en Boxtel dé school voor beroepen in de creatieve industrie. SintLucas is meer dan een school. SintLucas is een creative community. Leerlingen en studenten werken aan hun creatieve ontwikkeling samen met een netwerk van bedrijven, andere scholen en maatschappelijke organisaties. De opleidingen zijn afgestemd op het talent en de ambities van de leerlingen en studenten. Zodat ze niet alleen succesvol zijn tijdens, maar ook na hun opleiding.

www.sintlucas.nl