MAP

A. Krassen met licht

4 studenten van het SintLucas hebben het project ‘Krassen met licht’ speciaal voor GLOW 2016 ontwikkeld. De naam zegt het al: teken met licht jouw boodschap aan GLOW. Dit kunstwerk ligt daarmee geheel in de handen van de GLOW bezoeker. Iedereen is welkom om op deze muur van 3 x 2 meter te ‘tekenen’. Op het zwarte vlak wordt jouw boodschap vanzelf in kleuren zichtbaar. Plezier gegarandeerd, ook voor de jongere GLOW bezoeker.

GLOW biedt de SintLucas studenten een podium voor hun projecten. Ze krijgen de kans om hun ideeën uit te voeren en te presenteren aan een groot publiek. Dat is een unieke kans. Dit jaar kun je drie door SintLucas studenten ontwikkelde GLOWprojecten vinden op het 18 Septemberplein, De Wal en aan De Zaale op het TU/e-terrein.
Fotograaf Claus Langer

Studenten Sint Lucas
Studenten: Aaron Boshoven, Clint van Laarhoven, Stan Smeets,Pim Roggeband.
+

Studenten Sint Lucas

SintLucas is met een breed aanbod creatief-technisch-ondernemende opleidingen op VMBO en MBO niveau in Eindhoven en Boxtel dé school voor beroepen in de creatieve industrie. SintLucas is meer dan een school. SintLucas is een creative community. Leerlingen en studenten werken aan hun creatieve ontwikkeling samen met een netwerk van bedrijven, andere scholen en maatschappelijke organisaties. De opleidingen zijn afgestemd op het talent en de ambities van de leerlingen en studenten. Zodat ze niet alleen succesvol zijn tijdens, maar ook na hun opleiding.

www.sintlucas.nl