MAP

Dinner in Motion

Reserveer nu je tickets en kom tijdens GLOW aan tafel bij Dinner in Motion

Het digitale restaurant Dinner in Motion opent in november haar deuren in de Piazza in Eindhoven.
Hoe leuk is het om een avond GLOW te beginnen of af te sluiten met een spectaculair 360° diner bij Dinner in Motion (DIM)?  Deze twee ervaringen zorgen samen voor een hele bijzondere avond uit!

Dinner in Motion
Dineren bij DIM is anders dan bij een ‘normaal’ restaurant. Met in totaal 36 gasten neem je plaats aan één lange tafel. Op de tafel en wanden wordt  geprojecteerd waardoor de ruimte verschillende gedaantes kan aannemen. Een 360° beleving, waarbij een top menu wordt geserveerd. Zodra gasten binnenkomen begint de ervaring al en houdt pas op nadat er eetbare parels zijn geserveerd. De chefs van DIM vinden steeds weer nieuwe combinaties tussen smaak en beeld. ‘Eten met je ogen’ is nog nooit zo leuk geweest!

Prijzen & reserveren
Omdat dit jaar GLOW samenvalt met de opening kan er met korting worden gereserveerd voor het speciale GLOW programma. De online prijs voor de GLOW edition bedraagt € 49,- p.p! Aan de deur zullen de kaarten € 59,- zijn. De show duurt ruim een uur en is uiteraard inclusief een bijzonder diner bestaande uit meerdere gangen. Drank is exclusief.

RESERVEER NU