MAP

Kazerne

Kom eten, kom drinken en laat je inspireren in expositie-restaurant Kazerne!

Expositie-restaurant Kazerne is een culturele hot spot, gevuld met meer dan 1.000 vierkante meter design. Hier, in het centrum van Eindhoven, komen de werelden van (licht)kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken. Het hele jaar door.

Loop binnen om te genieten van de indrukwekkende nieuwe installatie van Studio Drift en om de expo FUNDAMENTALS by Dutch Invertuals te bekijken of schuif lekker aan voor koffie, lunch, borrel en diner; bubbels en oesters, een broodje, een robuuste pasta of salade, of een driegangenmenu à € 35 op stoelen van Maarten Baas.

Chef Carlos Blankers en souschef Giovanni Gabana ontwikkelen iedere twee weken een aantal nieuwe seizoensgebonden gerechten. Alles is vers, in eigen huis gemaakt, groente georiënteerd, met een Italiaanse touch. En er zijn ook altijd vegetarische gerechten.

Onze ruimten zijn te reserveren voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten – van fine dining tot conferenties. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. In oktober 2018 is het complete erfgoed van de Kazerne gerenoveerd. Dan opent ook het boutique hotel, waar je slaapt midden tussen de expositie.

Toegang en Wifi gratis.

GLOW special € 24,50
17:00u – 19:00u
Een hoofdgerecht, een glas wijn en koffie of thee met chocoladetruffels

Reserveer online of bel +31 40 304 1388

KazerneExpo_ESCAPE_StudioDrift_Detail04.jpegKazerne_Outside.jpeg

+