2de editie GLOW Run
29 juli 2016

2de editie GLOW Run

Dit jaar sluit GLOW weer af met de GLOW Run. De GLOW Run is een fun run, waarbij duizenden hardlopers een route van 5,5 km afleggen langs de prachtige lichtkunstwerken van GLOW. Er wordt gestart op het evenemententerrein op Strijp-S, vanaf de Mathildelaan vindt de GLOW Run aansluiting op de reguliere route van GLOW en wordt er gefinisht op het TU-terrein. Op het TU-terrein wordt er groots afgesloten met de bezoekers van GLOW, alle GLOW Run deelnemers en haar toeschouwers.

Be Part of Art
Er wordt niet zomaar hardgelopen. Met de GLOW Run wordt er een extra kunstwerk toegevoegd aan de laatste avond van het lichtkunstfestival GLOW. Dit kunstwerk wordt gecreëerd door duizenden deelnemers die één grote lichtslang vormen langs de meest indrukwekkende lichtkunstwerken. De slang van mensen wordt van licht voorzien door accessoires, gadgets en glow in the dark verf. De organisatie zorgt voor gave GLOW-gadgets maar ook de renners zelf mogen hierin creatief zijn.

Kaartverkoop
Wil jij ook deelnemen aan dit bijzondere en sportieve lichtkunstwerk? Dat kan! De kaartverkoop is al gestart en kaarten zijn te bestellen op www.glowruneindhoven.com/tickets

Vragen over de GLOWRun? Mail naar [email protected]