Openingsshow GLOW Eindhoven
26 oktober 2017

Openingsshow GLOW Eindhoven

Het is bijna zover: GLOW Eindhoven 2017! Op zaterdag 11 november, om 18.30 uur, wordt GLOW Eindhoven officieel geopend door burgemeester John Jorritsma in het Philips Stadion. Na de opening volgt de première van de lichtshow 'Once upon a Light'. Deze bijzondere performance is meer dan een lichtshow: een magische combinatie van muziek, urban dansers in 3D projecties en lichteffecten op een 60 meter breed podium met een scherm van 8 meter hoog. De lichtshow vertelt het verhaal van Eindhoven als Lichtstad en is een samenwerking van Eindhovense specialisten op het gebied van muziek, dans, podium en lichteffecten. Professionals met hart voor de stad. 

Tickets Openingsshow

De openingsshow is toegankelijk voor iedereen. Om verzekerd te zijn van een plek, kan men vooraf online een kaartje kopen. Tickets zijn € 5,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, jongeren en studenten krijgen korting. Let op: aan de kassa kost een kaartje € 7,50.

De GLOW route is zoals altijd gratis te bezoeken!

Alleen de openingsshow op zaterdagavond is om 18.30 uur, daarna nog eentje om 21.00 uur. Op de overige GLOW avonden starten de shows om 19.30 en 21.00 uur. Voor elke show zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.