Glow eindhoven

10 T/M 17 NOVEMBER 2018

Lichtkunstfestival GLOW is een grote expositie in de openbare ruimte van Eindhoven met zo’n 30 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden middels een wandelroute. Het evenement is gegroeid van 45.000 bezoekers tijdens de eerste editie van GLOW in 2006, naar een recordaantal van ruim 740.000 bezoekers tijdens de 2017-editie. GLOW wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd en vindt plaats van 10 t/m 17 november 2018.

 De GLOW route is gratis te bezoeken.

Thema voor dit jaar is Shadows & Light: "Every picture has its shadows. And it has some source of light. Blindness, blindness and sight" (Joni Mitchell).

 

 

GLOW Tours

De route is gratis te bezoeken. Voor meer diepgang en een andere beleving kun je samen met vrienden, familie of zakelijke relaties, GLOW bezoeken onder begeleiding van een ervaren gids. Ervaar optimaal wat de lichtkunstenaars te vertellen hebben. 

GLOW TOUR Boeken

GLOW Run 2018

We sluiten ook dit jaar het lichtfestival weer af met de GLOW Run op zaterdag 17 november. Een 'fun' run in het donker langs de lichtkunstprojecten van GLOW. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen.

GLOW Run tickets