Locatie
Warehouse of Innovation

Twintig jongeren met een liefde voor techniek, een team los-vast vrijwilligers met technische of creatieve skills, een oude werkplaats en heel veel energie.

Dat is de vierde editie van Hack Glow!

In 2014 is Hack GLOW ontstaan uit de wens van de jeugd zelf, om samen te werken aan lichtkunst, hun technische vaardigheden te vergroten en samen tot een serie guerilla-kunstwerken te komen.

Het eindresultaat wordt pas in het eerste weekeinde van GLOW Eindhoven gebouwd in het hoofdkwartier van de Tech Playgrounds. In een snelkookpan wordt in twee lange dagen alles gegeven en daarna wordt de interactieve lichtkunst verkast naar de route van GLOW. Daar zullen - op een nu nog geheime locatie - kinderen en volwassenen een week lang versteld gaan van dit jonge talent.

Hack GLOW is een initiatief van Studio Fleur Besters & powered by Tech Playgrounds en heel veel vrijwilligers en jongeren. Meer informatie www.hackglow.nl

Persbericht HACK GLOW - 9 nov.

Hack Glow is een initiatief van Studio Fleur Besters & powered by Tech Playgrounds en heel veel vrijwilligers en jongeren.

Profiel

Studio Fleur Besters