Locatie
Stadhuisplein - Oude ABN-AMRO Bank

Op deze Glow editie toont Lumus Instruments hun ontwikkelingen van het afgelopen jaar in een nieuwe show. OMNIPRESENT is een meeslepende beleving, in de hal van het oude bank gebouw, die licht combineert met live muziek.

De hoofdzaal van De Bank is omgetoverd tot een experimentele speeltuin die overal is verlicht, waardoor je wordt ondergedomplt in een ruimte van licht en geluid. Er staan meerdere lichtgevende projecten die de ruimte vullen, in combinatie met een buitenaardse show voor alle leeftijden.

Vind prachtige live-optredens van Nederlandse artiesten, begeleid door een lichtshow die ter plaatse wordt gesynchroniseerd. Een echt innovatief audiovisueel systeem dat een unieke ervaring voortbrengt.

Lumus Instruments is een in Eindhoven gevestigde start-up die nieuwe en creatieve oplossingen voor verlichting en lichtregeling ontwikkelt. Lumus-intruments wordt geïnitieerd door Lumenus; een Glow 2016-kunstwerk van studenten van de TU/e. Timo Lejeune en Julius Oosting gingen door met het bouwen van lichtkunst voor muziekfestivals. Hun werken zullen worden getoond op evenementen zoals LUNA.

Profiel

Timo Lejeune + Julius Oosting