Dose of Happiness

Dose of Happiness

Locatie
Pullman Eindhoven Cocagne Hotel

Dose of Happiness

We kunnen allemaal wel een positief gevoel gebruiken in deze moeilijke tijden. 
 
Met ‘Dose of Happiness’ krijgen inwoners van Eindhoven de mogelijkheid om zich weer op te laden. Met een bezoek aan het oplaadstation wordt men blootgesteld aan een bijzonder licht dat de kracht van de zon nabootst. Met een intensiteit van 10.000 LUX, zonder UV-straling, kunnen lichtlampen de biologische klok goed zetten en een dagelijks ritme stimuleren.
 
Onze biologische klok zorgt ervoor dat lichaamsfuncties zoals hartslag, bloedsuiker, gemoedstoestand en slaapritme goed geregeld worden. Deze interne klok loopt bij iedereen een beetje anders en duurt nooit precies 24 uur. Het is belangrijk dat deze klok elke dag opnieuw goed gezet wordt. Dit gebeurt vooral door het licht in de ochtend. Als je biologische klok een vast ritme heeft voel je je prettiger. Door een tekort aan daglicht, kan je biologische klok ontregeld raken.
 
Geïnspireerd door de lichtlampen van het Lichtcafé heeft George Barrett-Jones ‘Dose of Happiness’ ontworpen. Een boost voor je immuunsysteem, een herstart van je biologische klok, maar bovenal maakt een dagelijkse portie licht ons bewezen gelukkig. Door Eindhoven, voor Eindhoven.

Logo-GGzE-Lichtcafe.jpg   Boer-Croon_Logo_RGB.png

Locatievoorziening
Mogen we jouw locatie gebruiken? Je ziet jezelf op de kaart en wat er in de buurt te zien & te doen is.
Ja, sta toe
Locatie delen staat uit
Dichtbij jouw locatie


Ontwerpen van George Barratt-Jones zorgen voor glimlach bij de aanschouwer. Hij is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. George is een getalenteerde ontwerper die functionele ontwerpen maakt die mensen geluk brengen en blijdschap geven. Happiness by Design.
 
Boer & Croon Executive Management is een toonaangevend managementbureau waar de mens centraal staat. Samen, van binnenuit in een sterk netwerk dat mensen verbindt. Met bewezen leiders en jong talent. Zo zorgen verbintenis en realisatiekracht voor positieve verandering en oplossingen voor management vraagstukken.
 
In het Lichtcafé van de GGzE wordt lichttherapie gegeven aan mensen met depressie klachten. Deze therapie kan worden gevolgd tijdens een behandeling of na een verwijzing. Het is een aangename plek waar mensen onder begeleiding de dag beginnen met een portie licht.

Profiel