Strip Tease

Strip Tease

Locatie
Heuvel - Ingang Vapiano/Intersport

Strip Tease

Je zintuigen prikkelen met licht

De installatie ‘Strip Tease’ is een speelse combinatie van kleuren afkomstig van stroken LED-lampjes. De drie belangrijkste gebruikte kleuren zijn rood, blauw en groen. Dit zijn de drie additieve kleuren die gecombineerd wit licht produceren. De LED-lampjes zijn verborgen en bevestigd aan een interne cilinder die roteert. De rotatie van deze lichten combineert deze drie kleuren, wat verschillende effecten genereert, die nadien op de wanden van de vitrine worden geprojecteerd. De projectie zal verschillende vormen en figuren aannemen; van vogels tot sterren.
 
Dit project is gemaakt om het werk van 3Beam in eerdere GLOWedities weer te geven. Tijdens deze eerdere lichtkunstinstallaties van 3Beam werden drie lichtprojectoren met rode, blauwe en groene kleuren gebruikt om interactieve en levendige effecten te creëren.
 
‘Strip Tease’ prikkelt je zintuigen met kleurrijk licht en vormen.

 

Logo-3beam.png  Logo-TMC.png

Locatievoorziening
Mogen we jouw locatie gebruiken? Je ziet jezelf op de kaart en wat er in de buurt te zien & te doen is.
Ja, sta toe
Locatie delen staat uit
Dichtbij jouw locatie

3Beam is een ondernemersinitiatief gesponsord door TMC, bestaande uit een groep ingenieurs die graag technologie en kunst combineren. 3Beam is gestart in 2017, en tussen 2018 en 2019 presenteerde 3Beam lichtkunstinstallaties op GLOW in Eindhoven, de Dutch Technology week en de Royal Engineers Institute KIVI International Engineers day. In 2020 heeft 3Beam een ‚Äč‚Äčinstallatie op maat gemaakt voor de inhuldiging van de winkel Creative Town in Eindhoven.
 
3Beam in 2020 is samengesteld door: Viktor Baukh (oprichter, architect en software), Juan Francisco Sánchez (animaties, tekeningen en kunst), Inna Ivashko (animator, softwareontwikkelaar), Michael-Dennis Biemans (animator, softwareontwikkelaar), Toine Kuipers (Engineer, opzetten en bouwen ), Peter Stockmann (ingenieur, muziekcomponist).

Profiel