Verbinding doet leven

Verbinding doet leven

Locatie
Heuvel - Kruispunt Markt/Nieuwstraat

Verbinding doet leven

Mensen leven op van contact.
 
De afgelopen periode heeft ons meer dan ooit geleerd hoe belangrijk contact is. Verbinding maken in de fysieke wereld blijkt eens te meer rijker dan de digitale variant. Wat soms werd bestempeld als triviaal, futiel en van ondergeschikt belang, wordt nu gemist en gezien als de barometer van onze economie. Als zuurstof die nodig is voor een vitale samenleving.
 
De Heuvel is een overdekt winkelcentrum in Eindhoven. De Heuvel staat in dit werk symbool voor de barometer van zuurstof, die niet functioneert zonder bezoekers en onderlinge verbondenheid tussen de ondernemers. Met een ademend shopping bag willen studenten van het SintLucas laten zien hoe belangrijk de rol van de middenstand is voor Eindhoven. Hoe het zorgt voor de verbinding tussen de Eindhovenaren die juist in deze tijd zo nodig is.

Logo_SiNTLUCAS_CMYK.png    Heuvel.jpg

Locatievoorziening
Mogen we jouw locatie gebruiken? Je ziet jezelf op de kaart en wat er in de buurt te zien & te doen is.
Ja, sta toe
Locatie delen staat uit
Dichtbij jouw locatie

Het kunstwerk is gemaakt door studenten Wisse van Barschot en Mel Raeven van het Sint Lucas aan de opleiding Creative Technologies in Eindhoven, onder begeleiding van Pieter van Klaveren.
 
De Heuvel is het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven en heeft een divers aanbod aan fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment.

Profiel