LIUW Light Objects

LIUW Light Objects

Locatie
STED - Willemstraat 11

De LIUW objecten bestaan uit licht en gelaagde composities van gekleurde glaspanelen. In de ruimte verrijkt LIUW de sfeer en de identiteit van haar omgeving. Dit heeft invloed op de emotionele beleving van de gebruiker. Een plek waar je je kunt verwonderen is ook een plek waar je tot rust kunt komen. Aan of uit, de fysieke aanwezigheid van LIUW verandert licht in vorm.

Logos-Etalages8.jpg

Hedwich Hooghiemstra (1995) studeerde in 2016 aan de Royal Danish Academy in Kopenhagen en studeerde in 2018 af aan de Design Academy Eindhoven, met de meubelcollectie ‘Adaptable Seating’.

Als ontwerper houdt ze zich bezig met de impact van de gebouwde omgeving op de gebruiker. De producten en ruimtes die ze ontwikkelt, creëren verwondering en genereren op onderbewust niveau een specifieke gemoedstoestand. Lichtobjecten LIUW, Adaptable Seating Collection, plug-in entrees: allen gebaseerd op interactie en nodigen de gebruiker uit om de ruimte te herdefiniëren. Haar werk voegt een maatschappelijke waarde toe aan een wereld die op zoek is naar sereniteit.

Profiel

Studio Hedwich Hooghiemstra

 

DDF_logo_kleur-250px.pngEHV-Design-District-Logo-250px.pngGLOW-EHV-Logo-CMYK-FC-Green-200px.png