Super Nova

Super Nova

Locatie
Pullman - Vestdijk 47

Een kleurrijke kinetische trip.
Een rustgevende kinetische ervaring van kleur. De bezoeker wil blijven kijken naar de 24 wielen die allemaal een autonoom ‘leven’ leiden.
Het is meer dan alleen kijken... dit psychedelisch-kinetische kunstwerk moet de bezoeker ervaren. Een ware trip zonder hallucinogene drugs. De stille autonome beweging van de wielen geeft de meeste bezoekers de drang om verder te kijken. Een gevoel van berusting.
Voor Supernova lieten de makers zich inspireren door de Op-Art, de kinetic art en de vloeistof dia’s uit de jaren 60. De installatie is gemaakt van hout, beplakt met bedrukt textiel.

Sculptor
Void 
is een collectief van jonge mensen die nog studeren of aan het begin van hun carrière staan en die geraakt zijn door kunst en techniek en hierin de verbinding zoekt. 

De 
groep 
bestaat 
uit:
Jens Helder, Luuk van Schriek, Thomas Moone, Tim Dijkhuizen, Sjoerd Helder, Jeroen Clappers, Sieb Engwirda en Hans-Peter Helder

Facilitering
 en 
coaching
De groep kan gebruik maken van de professionele begeleiding en werkplaats van Hans-Peter Helder / Toro Vormgeving. Hans-Peter inspireert en faciliteert het team van jonge creatieven op alle - binnen zijn mogelijkheden - vlakken.

Profiel

Sculptor Void