INFO

INFO

7 t/m 14 november 2020

Za 7 november 18:30 - 24:00u  
Zo 8 t/m Do 12 november 18:30 - 23:00u  
Vrij 13 en Za 14 november 18:30 - 24:00u   
     

De GLOW Route is 5 km lang en loopt door het centrum van de stad, langs alle 33 lichtkunstprojecten. Start bij de Brandstore naast het Centraal Station of op één van de GLOW spots.

Naar de route 2020 >

Met de trein

We adviseren om met het openbaar vervoer naar Eindhoven te gaan. De NS heeft hiervoor een actie in de Spoordeelwinkel waarbij je een treinkaartje koopt inclusief entree tot de lichtshow in het Philips Stadion + een plattegrondje van GLOW 2020. 

Met de auto

Kom je toch met de auto? Delen van de binnenstad zijn tijdens GLOW tussen 18:00 en sluitingstijd (za, vrij en za: 24:00 en zo t/m do: 23:00) afgesloten voor verkeer. 

Met de bus

Vanuit Centraal Station Eindhoven loop je zo de GLOWroute op. Het station verlaat je aan de stadzijde en de route volgt aan de linkerkant. Er wordt gebruik gemaakt van wegwijzers op het station. 

Ik heb de tickets nog niet ontvangen maar al wel betaald? 

De bevestigingsmail met de tickets kan soms wat tijd nodig hebben om verstuurd te worden. Dit verschilt erg, meestal duurt het 2 tot 3 uur maar kan ook een 1 dag duren. Mocht je hem na twee dagen nog niet binnen hebben, stuur dan een mailtje naar: info@gloweindhoven.nl

LET OP: Tickets kunnen in de spambox terecht komen! Contoleer dit tijdig.

Kan ik een plaats voor de Lichtshow in het stadion reserveren na het kopen van een NS ticket? 


Reserveren van de lichtshow is niet mogelijk. Maar je bent verzekerd van een kaartje, er worden namelijk voldoende plaatsen vrijgehouden voor kopers van de NS tickets.

De plattegrond is verkrijgbaar bij Brandstore Eindhoven (VVV), Philips Stadion en de horecapleinen. De plattegrond kost 1,00 euro. Er is geen brochure. 

Daarnaast is de plattegrond ook online te vinden en voorzien van GPS tracker, zodat je tijdens GLOW de route op je mobiel kunt volgen.

De route is beschikbaar op de website, deze kun je koppelen aan het startscherm van je telefoon. Dit doe je door de website te openen met je mobiele telefoon, waarna een pop-up volgt met de optie toevoegen aan startscherm.

Route

Ja, de GLOW route vindt plaats in de openbare ruimte en is toegankelijk voor rolstoelen. 

In de weekenden is het extra druk in de stad, het advies is om vroeg of juist laat op de avond te komen.

Minder validen kunnen met een regulier ticket naar de Lichtshow in het Philips Stadion. Met een regulier ticket kun je via ingang 13 naar binnen, de mindervalide ingang. Je begeleider is hier ook welkom.

Er zijn geen specifieke mindervalide parkeerplaatsen, behalve die al op de reguliere parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Rolstoeltoegankelijke toiletten aan de route: 
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne / Integraal Toegankelijk Openbaar Toilet = ITO Toilet (hoek Kerkstraat en Rechtestraat; onderdeel van Restaurant Janz) / Dynamo/ van Abbe Museum / Restaurant “Kazerne”/ Hotel “De Match”/ Restaurant” Humphreys” / PSV Stadion / Restaurant “Usine”/ Restaurant “De Vooruitgang” / Holland Casino / Heuvelgalerij, beneden in de kelder.

Helaas, dit is niet toegestaan.

Helaas, groepen die muziek of andere activiteiten willen laten zien, zijn niet toegestaan.

Ja, er zijn GLOWtours onder leiding van een gids te boeken

MEER INFO & BOEKEN

De datum voor GLOW Eindhoven 2021 komt binnenkort online.