INFO

INFO

Datum & tijden
9 t/m 16 november 2019

Za 9 november 18:30 - 24:00u  
Zo 10 t/m Do 14 november 18:30 - 23:00u  
Vrij 15 en Za 16 november 18:30 - 24:00u   
     

De GLOW Route is 5 km lang en loopt door het centrum van de stad, langs alle 35 lichtkunstprojecten. Start bij de Brandstore naast het Centraal Station of op één van de GLOW spots.

Naar de route >

Met de trein

We moedigen aan om met het openbaar vervoer te gaan. De NS heeft hiervoor een prachtige actie in de Spoordeelwinkel waarbij je een treinkaartje koopt inclusief entree tot de lichtshow in het Philips Stadion + een plattegrondje van GLOW 2019. Deze actie komt vanaf 1 oktober online.

Met de auto

Kom je toch met de auto? Delen van de binnenstad zijn tijdens GLOW tussen 18:30 en sluitingstijd (za, vrij en za: 24:00 en zo t/m do: 23:00) afgesloten voor verkeer. Binnenkort lees je hier de beste parkeerinfo. 

Met de bus

Vanuit Centraal Station Eindhoven loop je zo de GLOW route op. Het station verlaat je aan de stadzijde en de route volgt aan de linkerkant. Er wordt gebruik gemaakt van wegwijzers op het station. 

Ik heb de tickets nog niet ontvangen maar al wel betaald? 

De bevestigingsmail met de tickets kan soms wat tijd nodig hebben om verstuurd te worden. Dit verschilt erg, meestal duurt het 2 tot 3 uur maar kan ook een 1 dag duren. Mocht je hem na twee dagen nog niet binnen hebben, stuur dan een mailtje naar: info@gloweindhoven.nl

LET OP: Tickets kunnen in de spambox terecht komen! Contoleer dit tijdig.

Kan ik een plaats voor de Lichtshow in het stadion reserveren na het kopen van een NS ticket? 


Reserveren van de lichtshow is niet mogelijk. Maar je bent verzekerd van een kaartje, er worden namelijk voldoende plaatsen vrijgehouden voor kopers van de NS tickets.

De plattegrond is verkrijgbaar bij Brandstore Eindhoven (VVV), Philips Stadion en de horecapleinen. De plattegrond kost 1,00 euro. Er is dit jaar geen brochure. 

Daarnaast is de plattegrond ook online te vinden en voorzien van GPS tracker, zodat je tijdens GLOW de route op je mobiel kunt volgen.

De route is beschikbaar op de website, deze kun je koppelen aan het startscherm van je telefoon. Dit doe je door de website te openen met je mobiele telefoon, waarna een pop-up volgt met de optie toevoegen aan startscherm.

Route

Ja, de GLOW route vindt plaats in de openbare ruimte en toegankelijk voor rolstoelen.

Helaas, dit is niet toegestaan.

Helaas, groepen die muziek of andere activiteiten willen laten zien, zijn niet toegestaan.

Ja, er zijn GLOW Tours onder leiding van een gids te boeken.

Boek tour

GLOW Eindhoven 2020 vindt plaats van 7 t/m 14 november.