MET DE AUTO naar GLOW EINDHOVEN?

LET OP: PARKEREN NA AFSLUITING BINNENSTAD

Delen van de binnenstad zijn tijdens GLOW afgesloten voor verkeer. Dit heeft mogelijk consequenties voor de bereikbaarheid. De betreffende wegen worden iedere dag vanaf 18.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Op kritieke punten worden verkeersregelaars ingezet. Na de sluitingstijd van GLOW worden de wegen weer opengesteld. Vanzelfsprekend blijft het gebied ten alle tijden bereikbaar voor hulpdiensten.

Om verzekerd te zijn van een parkeerplek tijdens GLOW kun je vooraf een parkeerticket reserveren bij Q-Park Centrum de Admirant of Q-Park Bijenkorf.

PARKEERTICKET VOORAF RESERVEREN BIJ Q-PARK

Wegafsluitingen GLOW 2017

De grote afsluiting in de binnenstad zijn bij het Stationsplein en een deel van de Stationsweg, Emmasingel, Willemstraat, Keizersgracht, Wal en Bleekweg.
Afsluiting Stationsweg is voorzien vanaf Fellenoord en Vestdijk kruispunt Stationsweg. Stationsweg is afgesloten tot bij parkeerterrein Effenaar. Hier kan men via de Fuutlaan inrijden, terugdraaien en uitrijden. Parkeergarage Mathildelaan heeft te kampen met lange uitrijtijden!

Bereikbare Parkeergarages

Voordelig met de trein naar GLOW

De trein brengt je naar hartje binnenstad. De GLOW route ligt direct buiten het Centraal Station.
Voor slechts € 18 ontvang je:
• Een NS-Dagretour vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven
• Een voucher voor een GLOW plattegrond + ticket lichtshow Philips Stadion. 

KOOP NS treinkaartje + GLOw Lichtshow 

GOED VOORBEREID OP REIS

Plan je reis vooraf met de NS Reisplanner. In het weekend is er regelmatig werk aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie. 

Meer informatie om je bezoek aan Eindhoven te plannen vind je op thisiseindhoven.nl

SHOPPING BAG SERVICE HEUVEL000132263-TL-VCP-campagne-shoppingbag-service-glow-2017-1080x1325.jpg

WIl je niet met tassen sjouwen als je gaat GLOWen? Lever al je winkeltassen af bij de shoppingbag service van de HEUVEL. Zij bewaken jouw tassen in lockers totdat je uitgeglowd bent. De eerste 1500 bezoekers ontvangen een goedgevulde goodiebag. De shoppingbagservice tref je op de 1e etage van winkelcentrum Heuvel, bij de ingang van het Catharinaplein.

Dichtstbijzijnde project
Je ben niet in de buurt van Glow.