Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

#blueglow18

Dit jaar organiseerde GLOW Eindhoven in samenwerking met Pullman Eindhoven Cocagne een spectaculaire fotowedstrijd op Instagram.

Het Pullman hotel was dit jaar het decor voor het project Something Blue van lichtkunstartiest Kari Kola. Hij zette het hotel in een doordringend, diepblauw licht zetten, welke zichtbaar was tot een afstand van maar liefst 2 kilometer hoog en 20 kilometer ver. Een zeer indrukwekkend effect dus. Om dit effect zichtbaar te maken, hebben Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW een foto win actie bedacht.

Wij riepen iedereen op om een unieke, creatieve, spectaculaire foto te maken van – een in het blauwe licht badende – Pullman Eindhoven Cocagne tijdens GLOW 2018. Uit alle inzendingen werd door Kari Kola zelf, de licht artiest van Something Blue de winnaar gekozen! De winnende foto is te zien op de website van GLOW met meer dan 450.000 unieke bezoekers. Op Facebook en Instagram van GLOW (gezamenlijk goed voor meer dan 60.000 volgers). Daarnaast heeft de winnaar een geheel verzorgd verblijf voor twee personen bij Pullman Eindhoven Cocagne gewonnen.

De winnende foto van dit jaar is gemaakt door Hans Tibben (@hans_tibben) en vind je onderaan de pagina.

Something Blue
Locatievoorziening
Mogen we jouw locatie gebruiken? Je ziet jezelf op de kaart en wat er in de buurt te zien & te doen is.
Ja, sta toe
Locatie delen staat uit
Dichtbij jouw locatie