INFO

INFO

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

#blueglow18

Dit jaar organiseert GLOW Eindhoven in samenwerking met Pullman Eindhoven Cocagne een spectaculaire fotowedstrijd op Instagram.

Het Pullman hotel is dit jaar het decor voor het project Something Blue van lichtkunstartiest Kari Kola. Hij zal het hotel in een doordringend, diepblauw licht zetten, welke zichtbaar is tot een afstand van maar liefst 2 kilometer hoog en 20 kilometer ver. Een zeer indrukwekkend effect dus. Om dit effect zichtbaar te maken, hebben Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW een foto win actie bedacht.

Wij roepen iedereen op om een unieke, creatieve, spectaculaire foto te maken van – een in het blauwe licht badende – Pullman Eindhoven Cocagne tijdens GLOW 2018. Uit alle inzendingen kiezen we een top-10, waaruit Kari Kola zelf de winnaar zal aanwijzen! De winnende foto zal te zien zijn op de website van GLOW met meer dan 450.000 unieke bezoekers. En een podium krijgen op de Facebook en Instagram van GLOW (gezamenlijk goed voor meer dan 60.000 volgers). Daarnaast krijgt de winnaar een geheel verzorgd verblijf voor twee personen bij Pullman Eindhoven Cocagne.

Dus zoek dé locatie waar ‘Something Blue’ is te zien om dat unieke plaatje te schieten en post de foto op Instagram! Vergeet niet #blueglow18 te gebruiken in de omschrijving én @pullmaneindhoven en @gloweindhoven te taggen in je foto. Wie weet word jij dan binnenkort verwelkomt bij Pullman Eindhoven Cocagne!

Something Blue

Voorwaarden

Voorwaarden

 

Actievoorwaarden:

 1. Deelname aan de actie is gratis. 
 2. Iedere deelnemer mag maximaal één foto insturen.
 3. Deelnemen aan de actie kan van 10 november 2018 tot en met 17 november 2018 via Instagram.
 4. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 5. Medewerkers van Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW Eindhoven zijn uitgesloten van deelname.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt op onpartijdige wijze. 
 7. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Deelname vindt plaats wanneer je een foto plaatst op Instagram met de vermelding #blueglow18 en @pullmaneindhoven en @gloweindhoven tagt in de foto. Zonder de combinatie van deze hashtag en de tags is deelname uitgesloten.
 9. De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na afloop van GLOW 2018 bekend gemaakt via het Instagram account @gloweindhoven.
 10. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW Eindhoven mogen de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld.
 11. De naam van de winnaar mag gepubliceerd worden op alle social mediakanalen waar Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW Eindhoven rechten op hebben.
 12. De winnaar dient contact op te nemen met Pullman Eindhoven Cocagne voor de ontvangst van een voucher ter waarde van: een 3-gangen diner incl. wijnarrangement in restaurant Vestdijk47, een overnachting en ontbijt voor twee personen bij Pullman Eindhoven Cocagne.
 13. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd.
 14. Bij verlies van de voucher geen recht op compensatie in welke vorm dan ook.
 15. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Wanneer de reservering geannuleerd wordt, heeft de winnaar geen recht op enige compensatie in welke vorm dan ook.
 16. GLOW Eindhoven en Pullman Eindhoven Cocagne zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening zijn dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 17. Voor vragen over de prijs kan contact op worden genomen met de Sales afdeling van Pullman Eindhoven Cocagne via: 040-2326100 of per e-mail via: H5374-SL1@accor.com
 18. Voor vragen over de wedstrijd kan contact worden opgenomen met Britt Verhagen via: info@gloweindhoven.nl
 19. Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW Eindhoven zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de winactie noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de winactie of de aanwijzing van de winnaar.
 20. Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW Eindhoven zijn gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden winactie gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat Pullman Eindhoven Cocagne en GLOW Eindhoven daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade zijn gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal door GLOW op haar website op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.
 21. Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie aan.
Locatievoorziening
Mogen we jouw locatie gebruiken? Je ziet jezelf op de kaart en wat er in de buurt te zien & te doen is.
Ja, sta toe
Locatie delen staat uit
Dichtbij jouw locatie