#glowrun 2017

Het begint een traditie te worden. GLOW Eindhoven sluit voor de derde keer af met de GLOW Run op zaterdagavond 18 november. De run van ca. 6 kilometer volgt hetzelfde parcours als de GLOW route. Mee rennen langs alle prachtige kunstwerken van GLOW?

Schrijf je direct in

GLOW Run

zaterdag 18 november
Start: TU-terrein
21:00 uur inchecken en warming up
23:00 uur start GLOW Run
Finish: Beursgebouw Eindhoven

 GLOW-Run-beeld-met-klein-logo.jpg

De GLOW Run is een zogenaamde ‘fun run’. Er is daarom geen tijdregistratie. Wel krijgen alle deelnemers een wedstrijdnummer. Het moet vooral een beleving zijn om mee te lopen. 

Route GLOW Run Eindhoven

De GLOW Run start op het TU-terrein waar vanaf het overdekte Forum een warming up op de beats van muziek zal worden gedaan. Een DJ zal er voor zorgen dat iedereen goed opgewarmd aan de run kan beginnen. Vanaf het TU-terrein gaat de route via de silly walk tunnel onder het spoor door naar de binnenstad en vindt zij aansluiting op het bestaande GLOW-parcours. Onderweg zullen er verschillende verrassende kunstwerken of optredens zijn die uitsluitend tijdens de Glow Run te zien zijn. En speciaal ter ere van het 150-jarig jubileum gaat de route dit jaar door de Catharinakerk om deze extra in de schijnwerpers te zetten. Na 6 kilometer finishen de deelnemers in het Beursgebouw, waar ze allemaal gehuldigd worden voor hun prestatie. In het Beursgebouw  is vervolgens de ‘grande finale’ van GLOW en de GLOW Run met een feestelijke after party.

 

 

Dichtstbijzijnde project
Je ben niet in de buurt van Glow.