Dinner in Motion

Dinner in Motion

Locatie
Piazza 64

Boek nu je super early bird tickets voor de GLOW edition van Dinner in Motion

Van 9 t/m 16 november is het jaarlijkse lichtspektakel GLOW weer te zien in Eindhoven. Een week lang mooie lichtwandelingen en gezelligheid in en om het centrum. Uiteraard ook dit jaar een GLOW edition bij GLOW Host Dinner in Motion. Begin of eindig de avond met een bijzonder diner wat perfect aansluit op het GLOW thema.

Tijdens GLOW zijn we iedere dag geopend en kun je kiezen uit twee aanvangstijden: 17.30u of 20.00u. De show duurt ongeveer 2 uur.

Buy now or cry later
Super Early Bird tickets zijn nu online te boeken vanaf €69,-! (in november €89,-) Zo ben jij verzekerd van een plaats aan tafel en dat voor de beste prijs. Voor meer info over de verschillende tickets & prijzen, scroll down! Tijdens GLOW geen reguliere show of menu, maar alles in GLOW-stijl! Details over het menu volgen in oktober.

Boeken & betalen
Ga via onderstaande knop naar de website. In de reserveringsmodule rechts op de pagina kan direct geboekt worden. Ga naar ‘november’ in de kalender. Wij vragen alle gasten om tijdens speciale events vooraf te betalen. Vergeet dieetwensen niet vooraf door te geven.

RESERVEER NU