Kazerne

Kazerne

Locatie
Paradijslaan 2-8

Kom eten, kom drinken en laat je inspireren in Home of Design Kazerne

Tijd om een inspirerende locatie te ontdekken? In Home of Design Kazerne komen de werelden van (licht)kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken. Het hele jaar door, en nu op de GLOW-route met niet te missen GLOW-specials.
 
Loop tijdens GLOW binnen om te genieten van de indrukwekkende lichtkunst installatie Transience Machine van Studio Nando en bekijk de nieuwe expositie CIRCULAR> MATERIALISITS met lichtontwerpen van Dirk vander Kooij, Ontwerpduo X ClearyLed en Baiba Soma, Alex de Witte en de nieuwste innovatie van Modular.
 
Schuif voor of na het wandelen van de GLOW-route aan in het restaurant Benz at Kazerne voor een gastronomisch zevengangenmenu met Nordic touch (74 euro) of in bar/restaurant Kazerne voor een lekker warm drankje, een robuuste pasta (vanaf 17,50 euro), of een driegangenmenu met Italiaanse touch (37 euro). Met een groep? Dat kan; reserveer via reservations@kazerne.com of 040 207 37 30.
 
Open dagelijks vanaf 12:00 uur. Gratis toegang en wifi.
 
GLOW SPECIAL MET ITALIAANSE TOUCH
9 – 16 November, 17:00 – 19:00 uur
In de industriële bar/restaurant Kazerne geeft chef Giovanni Gabana een authentieke moderne Italiaanse touch aan zijn menu. Samen met zijn team serveert hij robuuste no-nonsens gerechten, vegetarisch, met vis of vlees. Liever vegan? Glutenvrij? Ook dat kan. De kaart wisselt regelmatig, om optimaal gebruik te maken van seizoensproducten. Alles wordt in eigen huis gemaakt.
 
Heerlijk voorafgaand aan de wandeling: naast het reguliere menu serveren Gio en zijn team tijdens GLOW tussen 17:00 en 19:00 uur een extra special: risotto met Ossobucco (stoof van kalfsvlees), met een glas wijn en koffie of thee met verslavend lekkere chocoladetruffels voor 24,50 euro. Liever een vegetarisch gerecht? Informeer op de avond zelf naar de opties.
 
Klik hieronder om met Italiaanse touch te reserveren.

Reserveren
 
GLOW SPECIAL MET NORDIC TOUCH
9 – 16 November, 16:00 – 18:00 uur
Nieuw dit jaar: restaurant Benz at Kazerne. Hier brengt het 24-jarige talent Rasmus Olander en zijn team de schijnbare contradictie licht, fris, delicaat én aards harmonieus in balans. Samen met Maître/sommelier van der Voort bieden zij een voor Eindhoven unieke gastronomische beleving, met Scandinavische touch. 
 
Tijdens GLOW serveren Rasmus Olander en zijn team naast het reguliere 7-gangen menu tussen 16:00 en 18:00 uur een 5-gangen menu voor 59 euro. Alleen op reservering. Heerlijk voorafgaand aan de wandeling.
 
Klik hieronder om met een Nordic touch te reserveren.

Reserveren
 
Meet, eat, drink, sleep
Het met veel aandacht voor de oorspronkelijke schoonheid gerenoveerde erfgoed van de Kazerne telt 2.500 vierkante meter tentoonstellingsruimte (met om de vier maanden wisselende exposities), met daarbinnen acht luxe hotelkamers en -lofts, meerdere ontmoetingsruimten, een designshop en twee restaurants. Het industriële Bar/Restaurant met Italiaanse touch opende in 2014. Het nieuwe fine-dining Restaurant Benz at Kazerne, met Nordic touch, opende in maart 2019. Stel je een museaal platform voor, in monumentaal erfgoed dat is getransformeerd in een adembenemend hotel.
 
Kijk op www.kazerne.com voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op via reservations@kazerne.com of 040 207 37 30.