Kazerne

Kazerne

Locatie
Paradijslaan 2-8

Kom eten, kom drinken en laat je inspireren in Kazerne – Home of Design

Op loopafstand van het beginpunt van de GLOW route vind je Kazerne. De werelden van (licht)kunst, design en techniek komen hier letterlijk samen met goed eten en drinken. Het hele jaar door, en nu met een niet te missen dinerspecial tijdens het GLOW. Ontdek deze centraal gelegen gastvrije hot spot – gevuld met meer dan 1.000 vierkante meter design – net iets buiten de festivaldrukte.

Loop tijdens GLOW binnen om te genieten van de indrukwekkende lichtkunstinstallatie Meadow van Studio Drift en bekijk de nieuwe expositie ONGOING DIALOGUE – new design by old friends. Hierin zijn onder andere lichtontwerpen van Studio Toer, VanTot en Atelier Robotiq x BCXSY te zien. Schuif voor of na het wandelen van de GLOW route aan voor een lekker warm drankje, een robuuste pasta of stoofschotel, of een driegangenmenu à 35 euro.

GLOW Special
10 – 17 November, 17:00 – 19:00 uur

Chef Giovanni Gabana ontwikkelt iedere maand een aantal nieuwe seizoensgebonden gerechten. Alles is vers, in eigen huis gemaakt, groente georiënteerd en heeft een Italiaanse touch. En er zijn ook altijd vegetarische gerechten om van te genieten.

Naast het reguliere menu serveren we tijdens GLOW tussen vijf en zeven dagelijks een special: risotto met Ossobucco (stoof van kalfsvlees), een glas wijn en koffie of thee met chocoladetruffels voor 24,50 euro. Liever een vegetarisch gerecht? Informeer op de avond zelf bij onze chef naar de opties. Heerlijk voorafgaand aan de wandeling!

Klik hier om te reserveren.

Meet, eat, drink, sleep

De veelzijdige ruimtes van Kazerne zijn ook te reserveren voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten – van private dining tot productpresentaties en mini-conferenties, van 2 tot 400 personen. In december 2018 is het complete erfgoed van de voormalige marechausseekazerne gerenoveerd. Dan opent ook het nieuwe hotel, waar je slaapt midden tussen de expositie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via reservations@kazerne.com.

Open dagelijks 12:00 - 00:00 uur.
Entree en wifi gratis. 

Meadow was tijdens de Dutch Design Week ook te zien bij Kazerne en blijft hier zichtbaar tot en met het voorjaar 2019.