The Student Hotel - The Commons

The Student Hotel - The Commons

Locatie
Stationsweg 1

We hebben een heel duidelijk beeld van hoe de perfecte avond eruit ziet. Tijd doorbrengen met vrienden (of intrigerende vreemdelingen) onder het genot van lekker eten; een reis van vindingrijke wereldgerechten. Als de maaltijd onvermijdelijk tot een einde loopt, willen we onszelf afvragen waar is alle tijd gebleven (en de wijn)?

Bij The Commons Restaurant omarmen we deze ontspannen, gemeenschappelijke eetervaring. We weten dat eten en drinken hoofdingrediënten zijn bij het stimuleren van speciale momenten tussen mensen. Daarom zien we onze bar als een centrale, uitnodigende ruimte waar gasten kunnen genieten van creatieve cocktails, wereldwijde tapas en waar ze kijken waar de nacht ze toe leidt.

We zijn geïnspireerd door onze gemeenschap, een rijke mix van culinaire culturen en gerechten. Ons menu is voor iedereen en combineert internationaal 'comfort food' met regionale favorieten. We leggen de nadruk op verse, gezonde ingrediënten en krachtige smaken.

Onze inspiratie halen wereldwijd, maar onze houding is volledig lokaal. Wij zijn jouw casual hotspot in de buurt, een plek voor liefhebbers van eten en samenkomen, en een voorstander van duurzame leveranciers die onze producten leveren. Voor frisse, gezonde en tongstrelende smaken, laat je smaakpupillen de sprong wagen in The Commons Restaurant.