INFO

INFO

Stage

Stage

STAGEPLAATS GLOW 2019

Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven is op zoek een stagiair(e) voor de periode van september 2019 tot en met januari/ februari 2020. 

We zoeken een stagiair(e) die het leuk vindt om volop mee te draaien met het marketing team. Een meewerkstage op het gebied van PR, communicatie en evenementenorganisatie met alles erop en eraan; van het actueel houden van de website, het beantwoorden van vragen die online binnenkomen tot het opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld een persavond. Het betreft geen social media activiteiten. We kijken samen naar je kwaliteiten en welke je nog wilt ontwikkelen, op basis daarvan kijken we welke taken het beste bij jou passen.

Note. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Het GLOW team staat voor je klaar om je te helpen. Maar we vinden het wel fijn als jij zodaning sterk in je schoenen staat, dat wij het gevoel hebben dat jij de klus kan klaren.

Het gaat om een 3e jaars meewerkstage, waar een schoolopdracht aan gekoppeld kan worden.  GLOW Eindhoven werkt met een klein team aan een groot project. We werken nauw samen in een open en ongedwongen sfeer. Een super leerzame en energieke werkplek.

Start: september 2019
Standplaats: Eindhoven
Niveau: HBO, MBO
Fijne eigenschappen: communicatief vaardig, flexibel, zelfstandig, digitaal vaardig en boordevol energie :)

Interesse? Stuur een CV en korte motivatie naar mariette@gloweindhoven.nl

Photo credits:
Arnout Verheij
Valeriya Sofronova

Vacatures