GLOW zoekt vrijwilligers

GLOW Eindhoven is op zoek naar vrijwiligers. Het lichtfestival komt steeds dichterbij, de meeste projecten zijn bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij GLOW 2017 en ben je beschikbaar van 11 t/m 18 november? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.

We zoeken jou voor de volgende uitdagingen:

  1. Tijdens het festival ben je host (gastheer/vrouw) bij een van de lichtkunstprojecten. Je staat in directe verbinding met de organisatie om de kwaliteit van het festival te waarborgen, ook ben je het eerste herkenbare aanspreekpunt voor de bezoekers voor vragen over het lichtkunstproject en algemene festival vragen.
  2. Je begeleidt het Virtual Reality project in de GLOW-trein. We zoeken mensen die mee willen reizen in onze GLOW-treinen die tijdens GLOW in de middag en avond door Nederland gaan rijden.

VR-NS-web.jpg

 

 

 

 

Wij bieden eenmaal gratis toegang tot de Lichtshow in het Philips Stadion, een training/ info avond, een gezellige afsluitavond en een unieke ervaring achter de schermen van GLOW. Wij vragen klantvriendelijke, zelfstandige vrijwilligers van 18 jaar en ouder, met affiniteit voor kunst en/of techniek. En uiteraard met een warm hart voor GLOW.

 

Aanvraag formulier vrijwilligers
Dichtstbijzijnde project
Je ben niet in de buurt van Glow.