Don’t break the Sound Barrier

Don’t break the Sound Barrier

Locatie
Nieuwe Emmasingel, luifel Admirant

Tijdens GLOW 2017 was deze interactieve led-grid installatie onderdeel van de route. Het kunstwerk reageerde op de geluiden die mensen onder de luifel produceerde. Dit leidde niet alleen tot verschillende vormen in het licht, maar ook tot een wisseling in kleuren. Een WOW-gevoel all over! Nu is de luifel zonder interactie, maar wel met dynamiek. Dat is dankzij de verschillende patronen en kleuren die het licht maakt.

Dit kunstwerk is een samenwerking tussen Livingprojects en Ellen de Vries van het LuxLab. Tijdens GLOW 2017 was deze interactieve led-grid installatie onderdeel van de route. Het kunstwerk reageerde op de geluiden die mensen onder de luifel produceerde. Dit leidde niet alleen tot verschillende vormen in het licht, maar ook tot een wisseling in kleuren. Een WOW-gevoel all over! Dat is ook het motto van Livingprojects. Nu is de luifel zonder interactie, maar wel met dynamiek. Dat is dankzij de verschillende patronen en kleuren die het licht maakt. 

Concept/ lighting design: Ellen de Vries/ Het Lux Lab 
Realisation: LivingProjects Sound engineering: Klundert Muziek Oisterwijk Controls engineering: Bas Hoksbergen / Pharos Architectural Controls

Locatievoorziening
Mogen we jouw locatie gebruiken? Je ziet jezelf op de kaart en wat er in de buurt te zien & te doen is.
Ja, sta toe
Locatie delen staat uit
Dichtbij jouw locatie