MAP

Lichtshow 'Once Upon a Light' - Philips Stadion

Tijdens deze half uur durende lichtshow-performance op een 60-meter podium in het Philips Stadion, word je meegezogen in een verhaal over Eindhoven Lichtstad met 3D- projecties, muziek, urban dansers en special effects. Een prachtige combinatie van mens en techniek die lijken samen te vloeien op het podium. Er ontstaat een beweging tussen perceptie en illusie, gedragen door spectaculaire muziek.

De groots opgezette performance 'Once upon a Light', is gemaakt door TWOFIFTYK, in samenwerking met 4AV, Dynamo, Eyesupply, LastBlast & The Art of Light en vertelt het verhaal over de de geschiedenis en ontwikkeling van licht binnen de stad Eindhoven. Vanaf de eerste luciferfabriek tot de gloeilamp tot waar we nu staan met licht. De 'makers' bevinden zich allemaal in Eindhoven en weten als geen ander wat licht voor Eindhoven betekent. Hoe kun je dat beter beleven dan met licht zelf.

LICHTSHOW Philips Stadion

Voorstellingen, elke dag om 19.30 u en 21.00 u
Openingsshow zaterdag 11 november om 18.30 en 21.00 uur
Duur: ca. 30 minuten
Entree: Ingang 10 van het stadion

Er zijn per voorstelling maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een groot deel van het stadion is gevuld door de lichtshow zelf.

  • Online ticket € 5,00 (tickets aan de deur € 7,50)
  • Kinderen tot 12 jaar gratis
  • Jongeren € 3,00: CJP-pas, OV jaarkaart, leerlingenpas (niet in combinatie met andere acties)

TICKETS 

Kom je met de trein, koop dan een voordelig treinkaartje inclusief de Lichtshow

SPOORDEELACTIE TREIN + LICHTSHOW

TWOFIFTYK + 4AV, Dynamo, Eyesupply, LastBlast, The Art of Light
+

TWOFIFTYK + 4AV, Dynamo, Eyesupply, LastBlast, The Art of Light

TWOFIFTYK ontwerpt concepten, podia en shows voor grotere dancefeesten zoals The Flying Dutch, Electric Zoo New York en artiesten waaronder Armin van Buuren. TWOFIFTYK is al meerdere jaren verbonden aan GLOW Eindhoven. Vorig jaar tijdens GLOW trokken ze met het project Flux Apparition, urban dansers in een 3D lichtprojectie, op de Smalle Haven veel publiek.

Once upon a Light is opgezet in samenwerking met:
4AV | Dynamo | Eyesupply | LastBlast | The Art of Light

Met dank aan Philips Stadion | PSV

 

Dichtstbijzijnde project
Je ben niet in de buurt van Glow.